Blog Kategoriler

Kare Magnetler

Esma Kıvrak / Denizli

Harika şekilde paketlenmiş,hepsini ayrı ayrı çok beğendim emeğinize sağlık çok teşekkür ediyorummm

-------------------------------------------------------------

Ülker Çetiner - Konya

Öncelikle müşterisine karşı çok saygılı ve dürüst bir satıcısınız. Bunun yanında magnetletinizin kalitesi harika. Hediyeniz de cabası. Çok teşekkür ederim

SAADET AKSOY-İSTANBUL

Magnetlerim çok hızlı geldi ve çok beğendim. Gerçekten çok özenli ve titiz bir çalışma stiliniz var. Çok da özenli bir şekilde paketleyip yollanmıştı. Çok teşekkür ederim. Ayrıca jestiniz için de çok çok teşekkür ederim.

Bundan sonra yaptıracağım tüm magnetler için sizinle iletişime geçeceğim ve herkese tavsiye ediyorum. Her mailime de bıkmadan cevap verdiğiniz için ayrıca teşekkürler.

İyi çalışmalar dilerim...

hatice - ankara

bu kadar hızlı olacagınızı düşünmemiştim .magnetler tek kelimeyle harika ve beklentimin çok üstünde olmuş. hediyelerinize ilginize ve .emeginize .cok tesekkur ederim.

Simge&Ankara

siparişim elime ulaştı. beklediğimden de güzel olmuş, özenle paketlemenize, hızlı teslimatınıza ve 2 adet fotoyu da basarak yanına koyduğunuz içinde ayrıca çok teşekkür ederim. çevremde böyle şeyler yaptırmak isteyenlere kesinlikle önereceğim.

Münevver Duman / İstanbul

Magnetler için çok teşekkür ederim ellerinize sağlık. Yolladığim resimlerin hepsini kullanmanız ayrıca hoşuma gittii. Tekrardan teşekkürler.

Posted in: Yorumlar

Yorum Yap