Blog Kategoriler

58 mm resimli açacaklı magentler

Serkan / İstanbul

4 senedir Hepsimagnet firmasından oğlumun doğumgünü magnetlerini yaptırıyorum.Bu sene magnet açacağının yanına başka ürünlerde sipariş edeceğim için başka bir firmaya gönderdik ve fotoğraftaki sağdaki ürünü teslim aldık. Pişman olup hepsimagnet firmasına tekrardan sipariş verdim.Kalite farklarını sipariş verecek insanların görebilmesi içinde fotoğraf yükledim.

2 Magnet arasındaki 10 fark...

Teşekkür ederim Hepsimagnet

-------------------------------------------------------------

Seher

Magnetlerimiz geldi çok güzel olmuşlar ellerinizle sağlık... Çok tesekur ederim... Ayrıca hediyeler için de çok teşekkür ederim hepsi birbirinden şahane

Sevilay- istanbul

Özellikle müşteri memnuniyetini sağlamak için göstermiş olduğunuz özveri ve üstün çaba ve hız için sonsuz teşekkürler.ilk doğumgünümüz ve resim konusundaki hassasiyetim büyük.benim gibi müşkülpesent birini bile bu kadar memnun etmiş olmanız sizin işinize ve müşterilerinize ne kadar bağlı olduğunu gösteriyor.yolunuz açık kazancınız bol olsun.

Sevilah Şahin - İstanbul

sevgili hepsimagnet çalışanları siparişim az önce elime ulaştı magnetlerim beklediğimden de güzel olmuş hepinizin eline emeğine sağlık hediyelerinize ayrıca bayıldım çok güzel sürpriz oldu gönlümü fethettiniz bundan sonra magnette tek adresimsiniz ve herkese tavsiye edeceğimden emin olun siparişimden önce sitenizdeki yorumları okurken hepsinin göstermelik olduğunu düşünmüştüm siparişim elime ulaşınca gerçek olduğunu anladım ve kendimi bu teşekkür mesajını yazarken buldum tekrar teşekkür ederim lütfen yorumlarda magnetimizle beraber bu teşekkürümüzüde yayınlayın

Şükriye - Kocaeli

Ilginiz ve urunleriniz için teşekkür ederim çok begendim.hele de hediyelerinizi teşekkürler alışveriş yapmak guzeldi

Seda- İstanbul

Magnetlerim elime ulaştı çok güZel olmuş ellerinize sağlık Ayrıca hediye için çook teşekkürler iyi çalışmalar.

Fatma K.- İstanbul

Merhaba siparişlerimi aldım emeğiniz ve hediyeleriniz için çok teşekkürler çok beğendim 3.siparişte görüşmek üzere

Onur Karaçam - istanbul

Ya sız varya mükemmeliniz.. Kalıteden bu kadarmı şaşılmaz..:))) hepsı tek tek harıka sımdıden sıze ne dogum gunlerı sıparıslerı gonderıcem..

Emeginize saglık mükemmeller..

Posted in: Yorumlar

Yorum Yap