Blog Kategoriler

Resimli Magnetler

Derya Atalar / İstanbul

Ürünümüz geldi teşekkür ederim

-------------------------------------------------------------

Fatoş

Ürünlerim gldi ve cok beyendim süper olmuşlar ellerinize emeginize saglık Hediyenz içinde cok ayrıca Teşekkür ederim

Ömer'in annesi :)

Magnetlerimizi çok beğendik, hediyelerimize de bayıldık, hemen en baş köşemize koyduk :) bizim ve sevdiklerimiz için çok güzel bi hatıra oldu Güzel baskı, hediye ve zamanında teslimat için teşekkür ederiz. İyi günler dilerim

Hayrunnisa Bebek

Hayrunnisa Bebeğin Minnie Mouse TemalıBuzdolabı Magneti

Elif

3 yaş magnetlerimiz tam zamanında ulaştı. Desteğiniz ve yardımlarınız için teşekkürler. Hediye magnetler için ayrıca teşekkür ederiz

Yasemin- İzmir

Siparişlerim geldi, öncelikle ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim, farkınız ve kaliteniz içinde ayrıca teşekkür ederim.

oktay- ankara

Kızımın doğum günü için yaptırdığımız magnet elimize kısa sürede ulaştı ve çok beğendik. Hepsimagnet ailesine ve tahsin bey e teşekkürler başarılarınızı n devamını ve işlerinizde kolaylıklar dilerim.

Feray

Cok sagolun magnetler harika.

Leyla

Merhaba biz magnetlerimizi çok ama coook beğendik...emeğinize teşekkür etmeden geçemedim... Ellerinize sağlık... ben yurt dışından sipariş etmiştim, türkiyeden teyzem gelcekti buraya, yardımcı olup siparişimi hızlandırıp kendisi bu tarafa gelmeden eline ulaştırdığınız için ayrıca teşekkür ederim... Ve tabiki hediyelerimiz içinde.

Liva Bebek

Liva 3 yaşında minnie mouse'li şekilli özel kesim doğum günü magneti

Posted in: Yorumlar

Yorum Yap