Blog Kategoriler

Efe Bebek 1 Yaşında

Müge Hanım

ilk yaş günü partimizin en güzel hediyesi bu magnetler olacak kesin:)hem çok güzel hem de değişik bir şeyler arayanlara tavsıye!!sipariş aşamasında sizden onay almadan hazırlamıyorlar, ornegın ben resımlerımı bırkaç kez degstrdım ve her seferınde çalısmayı gonderip onayımı aldılar..kargo süresi kısa,2-3 günde elime gecti..ücret olarak da başka hediyelere göre gayet uygun..herkesın eline sağlık,tesekkurler tekrar :)

--------------------------------------------------------------------
Gülşah Hanım
Oğlumun ilk yaş günü için hazırlattığım magnetler son derece kaliteli ve güzel oldu.. İş disiplininiz ve ilginiz takdire değer.. Kesinlikle herkese tavsiye edeceğim, emeğinize sağlık.. Tekrar tekrar teşekkür ederim :)
büşra özcan
magnetlerimiz bugün elımıze ulastı elinize emeğinize saglık bekledığımden de ustun olmuslar eminim cok begenılcekler  hepsi harika olmuşlar doğum gunumuze yetmeyecek diye çok korkmuştum acıkcası da hep bi acaba dıyodum doğrusu :)  bu kadar çabuk elimde olmaları ise gercekten çok guzel  bu kadar kısa surede geleceği hıc tahmin etmıyodum bugun elimde görünce çok mutlu oldum butun yakınlarıma onercem... bundan sonra da butun  özel gün oragnızasyonlarda hep  sızınle çalışmak ısterımm
Ayrıca benim gıbı pimpirikli bır ınsanın butun sorularına hıc bıkmadan ve anında cevap verdıgınız ıcın bu kadar tıtız ve ozenlı calıştıgınız butun calışanlarınıza tek tek tesekkur edrım gerçekten.
rukiye
magnetlerim elime ulaştığında ne kadar kaliteli olduklarını gördüm teşekkürler
merve basak
Cook güzel beklediğimin üstünde bi kalitede gerçekten hediyeler içinde ayrıca memnun kaldım teşekkürler...
NAZLI
İyi günler magnetlerim elime ulaştı. gerçekten beklediğimden bile güzeller, hediyeniz içinde ayrıca teşekkür ederim . sanırım epey kıskanan Ve adınızı öğrenmek isteyenler olacak  :D  bundan sonraki doğum günlerinde görüşmek üzere..
Serap
Benim oğluşum 2 yaşında, 1 yaşındayken de yaptırmıştım çok memnun kaldığım için yine yaptırdım. İlgi, alaka ve hızlı gönderi harika.keinlikle tavsiye ederim.
OYA İLERİ
Merhaba,
Kızımız NEHİR in diş buğdayı için yaptırdığımız magnetleri tüm davetlilerimiz çoook beğendi :) 
Bu tür magnet yaptırmak isteyenlere hem magnet hem de resim kalitesi açısından tavsiye ederim. Ayrıca kalıcı birer hatıra oluyorlar...
Doğumgünü hazırlıklarında görüşmek üzere :)
EMEL KUŞ
İlginiz ve hızınız için çok teşekkür ederim. Magnetler elime ulaştı harika olmuşlar ayrıca bana gönderdiğiniz farkı resimdeki magnetler içinde ayrıca teşekkür ederim.
Merve
Merhabalar magnetlerim elime ulsatı umdugumdanda guzellerdo yenıden sıze sıparıs verırım ve etrafımafa onerecegım ılgımız ve emegınız ıcın tskler
Posted in: Yorumlar

Yorum Yap