Blog Kategoriler

Resimlerden magnet

Şermin Aydınlı / Trabzon

Çok teşekkür ederiz ürünlerim geldi çok güzeller elinize sağlık.. Trabzondan. Çok selam...

-------------------------------------------------------------

tugce

Magnetler elime ulaştı.cok guzel olmuşlar. Ayrica yolladiginiz 2 resim de harika...simdiden sizi tavsiye ettigim 2 arkadasimda siparis verecek. Teşekkür ederim..ellerinize sağlık.. İyi çalışmalar..

Filiz

Kesinlikle memnun kalacaksınız..!! Baskı kalitesi , tasarım için gösterilen ilgi , kısa süre içerisinde hazırlanması ve hızlı teslimi ile sorunsuz bir şekilde hatıralarınızı kalıcı hale getirebilirsiniz. Biz öyle yaptık ve size de tavsiye ediyoruz. Çok teşekkür ederiz Hepsi Magnet Ekibi

Huriye

Çok güzeller TSK ederim Magnetlerimden ve elime cabuk ulasmasi bakimindan çok memnun kaldim.arkadaslarimida size yonlendircem.

Tuğçe

Can'ımız oğlumuzun 3.yaş günü için hazırlamış oldugunuz magnetlere bayıldık.bütün arkadaşlarıma tavsiye edeceğim.ellerinize ve emeginze sağlık.. Cok teşekkür ederim.

Elvan

Ellerinize sağlık. Çok güzel çok şirin olmuş. Çok beğendik biz nice yeni magnetlere

Cemal

Her gören bayılıyor ve nerde yaptırdığımı soruyor, bende gönül rahatlı ile söylüyorum. www.hepsimagnet.com Hem hızlı, hem güzel, hemde ekonomik.

Aysun

Kısa sürede ve sorunsuz şekilde elime ulaştılar. Çok çooook beğendim.fotograf çok net ve canlıydı.tek tek ambalajlanmis olmasi da ayrı güzeldi. 1. Yaş günümüzde ve muhtemelen diğer yaş günlerimizde de tekrar sizinle gorusecegiz; ) ellerinize emeğinize sağlık. .. Not: sadece magnetlerin üzerine ufak bir nazar boncuğu stickeri ekledim.o da kuzuma nazar değmesin diye :)

Posted in: Yorumlar

Yorum Yap