Blog Kategoriler

Bebek Magnet Fiyatları

Bebek Magnet Fiyatları

Bir annenin ve yakınlarının alabileceği en güzel şey üzerinde bebeğininin adı ve resminin bulunduğu bir hediye olsa gerek. Kalıcılığı ve sürekli göz önünde oluşu ile bebek magnetleri bu görevi en güzel şekilde yerine getirmektedir.

 Bebek magnet fiyatları açısındanda uygun olduğu için her zaman popülerliğini sürdürmektedir. Web sitemizde doğum günlerinde ve özel günlerinizde misafirlerinize sunmanız için farklı çeşit ve fiyatlarda zevkinize uygun bir çok bebek magnetleri bulabilirsiniz. Diş buğdayı magnetleri çizgi film karakterli bebek magnetleri, takvimli bebek magnetleri, 1 yaş magnetleri bunlardan bazılarıdır.

 Bebek magnet fiyatları çeşidine ve ölçülerine göre farklılık göstermektedir. Uygun fiyat + kaliteyi bir arada sunarak hazırladığımız magnetlerimiz uzun yıllar kalitesini ve canlılığını korur. Bebek magnet fiyatları ortalama 0,85 TL den başlamaktadır. Güncel fiyat ve magnet çeşitleri için lütfen satış sitemize bakınız. Kız bebek ve erkek bebekler için hazırlanmış tasarımlarla sitemizde sizleri beklemektedir.

Posted in: Magnetler

Yorum Yap